Zvedni oči k nebi.. ;-)

25. 12. 2008 22:32
Rubrika: Nezařazené

Stalo se to někdy na podzim...

Vydal jsem se do města nakupovat, chtěl jsem koupit kámošce k narozeninám Turecký med... No věřili by jste že se to nedá sehnat...obešel jsem cukrárny, potraviny ale nic.. Prý si mám počkat na Vánoční trhy...

No ale zpět k tomu co jsem chtěl říct... Když jsem šel na Svoboďák kolem té odbočky ke Špalíčku tuším že je to ulice Panská...všiml jsem si tam hloučku asi 10 lidí.. No měl jsem čas..nedalo mě to a šel jsem se tam podívat, co že se to tam děje.. Všichni ti lidé stáli před hasičskou páskou, kterou byla uzavřená přilehlá ulice a dívali se nahoru.. Hm, je pravda že toho dne byla obloha pěkná...modrá..sem tam plul nějaký ten malý bílý mráček.. Že by tito všichni lidé obdivovali krásu podzimní oblohy?? Kdepak..tito lidé jen čekali že se něco stane.. Stačila k tomu hasičská páska a pár hasičů postávajících před jedním z domů.. Tak jsem tam taky stál, nejprve proto, že mě taky zajímalo co se bude dít..ale nedělo se nic.. Tak jsem pak pozoroval ty lidi co tam stály :-D Fakt skoro každý co šel kolem se zastavil a díval se chvílu taky nahoru pak se většinou nesměle někoho zeptal co že se stalo a na co že se všichni dívají. Odpověď vždy zněla: "Nevím ale něco se určitě stane jsou tam přece hasiči.." Jednu dobu tam stálo asi tak 50 lidí.. Když sem šel asi za půl hodiny zpátky pořád jich tam ještě tak 20 bylo.. :-)

Nikdy jsem se nedověděl o co šlo..zda to bylo cvičení nebo recese...

Ale ať už za to mohl kdokoli patří mu dík....neboť díky tomu se lidé aspoň na chvíli zastavili a zvedli oči k nebi ;-)

Zobrazeno 1474×

Komentáře

Pavel Husák (yetti)

pěkný, Jožko :-)...opravdu, dneska se člověk kolikrát honí za vším možným a nevidí to NEOBYČEJNĚ OBYČEJNY kolem sebe...

Markéta Pavelková

tak to je ovšem krásné=)))

Weri

Co je důležité, je očím neviditelné, správně vidíme jen srdcem. (Exupéry) Milý človíčku, přeji Ti, abys viděl srdcem. Abys viděl všední nebe srdcem, když se každé ráno podíváš vzhůru, zjistíš, že žádné ráno není obloha stejná, je vyjímečná ... Tak něco takového jsem měla nedávno jako "status na signálech" a jakt o tak pročítám, tak mne to tu napadlo napsat :-) Podívej se každé ráno na nebe a bude Ti líp ... :-)

Schalke

Weri má uplně pravdu..je to tak ;-)

Weri

No ale vážně to funguje! Dneska byly krásně (dole) šedivé mraky, takové ty duchny nacpané sněhem a navrchu si lebedily lehounké modro - bílé obláčky, které ozařovalo slunko ... Hnedle mi bylo prostě víc do zpěvu;-)

Zobrazit 5 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková